IMG_3563

Jag heter Anneli Lundkvist och bor i det lilla samhället Morgongåva i Uppland. Är 53 år och har tre vuxna barn, Sofi, Mattias och Frida samt ett barnbarn.

Som liten hade vi fåglar och fiskar hemma, så djurintresset har alltid funnits i mitt liv. När jag gick i tredje klass fick jag möjlighet att hålla på med hästar, där kom jag att tillbringa 10 år framåt. Det har också funnits ett flertal katter, hamstrar och fiskar i vårat hem under åren.

Min första hund Fjällsippans "Barbie" kom till oss 2006.

Tankarna om avel mm växte och januari 2008 fick jag mitt kennelnamn "Morning Gifts" godkänt från SKK. Har som mål att avla fram friska och sunda pomeranian i en liten skala.

Våran första kull föddes, på själva midsommarafton 2008. Det blev Fjällsippans Barbie som nedkom med en tikvalp som stannade hos oss.

I övrigt så åker jag på en del hundutställningar vilket är jättekul. Jag har gått samtliga block av svenska kennelklubbens uppfödarutbildning. Har även gått ett flertal trimutbildningar som pomeranianklubben anordnat.

Jag finns med i Svenska pomeranianklubbens styrelse som kassör vilket är mycket givande och roligt, är också distriktsombud här i området. Har ni förslag på någon aktivitet ed så maila mig.

IMG_2992

image